Kees Kroon

in memoriam

Ons bereikte het droevige bericht, dat ons sportieve, vriendelijke en behulpzame tennis lid 

Kees Kroon

op 22 december 2019 is overleden.

Kees is vanaf het eerste uur lid van onze vereniging geweest. Hij genoot van een partijtje tennis met zijn vaste clubje en tijdens de koffietennis op woensdagochtend.
Kees was voor onze vereniging als vrijwilliger een kracht die we zeker gaan missen.

Inschrijven tennisles volwassenen Winterseizoen 2019/ 2020

tennislessen

Aankomend winterseizoen lekker fanatiek tennisles volgen? Dat kan natuurlijk! Ook in de wintermaanden zal Arthur Heurter de tennislessen gaan verzorgen. Naast het volgen van tennislessen op de maandag en woensdag, zal het ook beperkt mogelijk zijn om op de vrijdag tennisles te volgen. Geef je daarom snel op en geef daarbij aan naar welke dag en tijd jouw voorkeur uit gaat. Je kunt je individueel en per groep opgeven.

Pasfoto verouderd op uw ledenpasje

ledenpassen nieuws

Pasfoto verouderd op uw ledenpasje?

Lever een nieuwe pasfoto voor 25 januari 2019 in bij de ledenadministratie. 
Dit kan digitaal via deze link of
lever deze in een enveloppe aan bij Ria Schouten (Klaverweide 82,Nibbixwoud)


Zonnescherm

zonnescherm7

De meesten van jullie hebben dit de afgelopen tijd ongetwijfeld al gezien, maar onze kantine is dit jaar verder verfraaid met een zonnescherm en 2 heaters. Hierdoor kunnen onze bezoekers ook met minder mooie weersomstandigheden gerieflijk buiten zitten. Een lang gekoesterde wens van de meeste van onze leden is hiermee vervuld.

Als bestuur hebben wij lang nagedacht hoe we dit het beste konden realiseren. Een team, onder leiding van Erik Luken, kwam met het huidige voorstel welke ons het beste leek aan te sluiten bij jullie ideeën. De schermen zijn in twee delen uit te schuiven, waardoor ook met de zonliefhebbers rekening is gehouden.