KNLTB.Club uit voorzorg tijdelijk buiten gebruik

         KNLTB.Club uit voorzorg tijdelijk buiten gebruik
Beste KNLTB.Club gebruiker,

De afgelopen dagen ontvangt de KNLTB berichten van enkele verenigingen over nepmails aan leden, die verstuurd worden uit naam van de KNLTB en/of een vereniging. Het lijken echte mails, maar niets is minder waar.

Via deze misleidende mails proberen criminelen gegevens van gebruikers te pakken te krijgen, ze vragen leden lidmaatschapsgeld over te maken en/of verkopen gegevens door. 

Dit fenomeen heet in jargon “phishing” en is de laatste tijd ook veel besproken in de media (zie bijvoorbeeld nu.nl).
 

Kampioenen!

dames kampioen
Ons heren team van de zaterdag bestaande uit Dennis Draijer, Dennis Tigges, Sjoerd Stoker en George Schouten zijn eerste geëindigd in de 2e klasse Heren 17+

Ook de dames zijn succesvol geweest deze competitie!
Het dames team van de zondag bestaande uit Marleen Schouten, Trisha Mol, Karin Wals, Linda Wals en Anita Schouten hebben de eerste plek behaald in de 3e klasse Dames 17+

Gefeliciteerd allen!

Zonnescherm

zonnescherm7

De meesten van jullie hebben dit de afgelopen tijd ongetwijfeld al gezien, maar onze kantine is dit jaar verder verfraaid met een zonnescherm en 2 heaters. Hierdoor kunnen onze bezoekers ook met minder mooie weersomstandigheden gerieflijk buiten zitten. Een lang gekoesterde wens van de meeste van onze leden is hiermee vervuld.

Als bestuur hebben wij lang nagedacht hoe we dit het beste konden realiseren. Een team, onder leiding van Erik Luken, kwam met het huidige voorstel welke ons het beste leek aan te sluiten bij jullie ideeën. De schermen zijn in twee delen uit te schuiven, waardoor ook met de zonliefhebbers rekening is gehouden.

Toegang tennispark en kantine

sleutel

Kantine- en of Schoonmaakdienst

Voor toegang tot ons Tennispark hebt u uw geldige KNLTB ledenpas nodig (i.v.m. kaartlezer bij de ingang/poort). De sleutel om daarna de kantine te kunnen binnengaan, kunt u per heden ophalen en na uw dienst weer inleveren op een van de volgende adressen. Verdere instructies voor de kantine- en of schoonmaakdienst vindt u in de kantine.

Frans van Leeuwen - Klaverweide 62 (Nieuw sleuteladres)
Ria Schouten - Klaverweide 82
Peter Huisman - Wijzend 31 
Annette Schouten