Open toernooi 2021

Ondanks de corona perikelen gaan we dit jaar weer ons Open toernooi organiseren, van 21 t/m 29 augustus. Hopelijk lukt dat. Er is weer een ruim aanbod aan mogelijkheden van speelsterkte 8 t/m 3.

Inschrijven doe je via www.mijnknltb.toernooi.nl.

Tot ziens op het toernooi.

Zomeravond 2021

We hebben er even op moeten wachten, maar we mogen eindelijk weer in een georganiseerde vorm onderlinge wedstrijden spelen. Dit betekent ook dat we weer gaan beginnen met de zomeravondwedstrijden op dinsdag- en donderdagavond.

Bij voldoende inschrijvingen gaan we zo snel mogelijk van start!

Opgeven kan wederom via het inschrijfformulier op de website van TV ’t Woud. De indelingen en de partijen kun je via de algemene startpagina vinden.

Uiteraard houden we hierbij wel rekening met de geldende coronamaatregelen en kan het terras helaas (nog) niet open. Er wordt achter de schermen overigens wel hard gewerkt aan een mogelijkheid om het terras op een middag per week te openen. Maar daarover later meer.

Koffietennis gaat weer van start

We kunnen eindelijk weer echt koffietennissen, dus om 9:00 uur gaan we een uur tennissen, dan koffiedrinken en om 10:30 uur nog weer een uur tennissen voor wie dat wil.

Corona update & inschrijven Voorjaarscompetitie 2021

Het zal niemand ontgaan zijn dat er weer nieuwe Corona maatregelen in werking zijn getreden. Voor tennis gelden tot 19 januari de volgende aanvullende maatregelen:

  • Er kan door senioren (18+) alleen nog worden getennist in duo's, er mag dus alleen nog enkel worden gespeeld
  • Er kan daarom door senioren (18+) maar met 2 personen per baan worden getraind (dit is exclusief trainer)
  • Jeugd t/m 17 jaar mag nog wel dubbelen en daarvoor geldt voor trainingen geen maximale groepsgrootte

 

Inschrijving Voorjaarscompetitie 2021 

Het tennisseizoen 2020 is bijna ten einde. Het is in alle opzichten een bijzonder seizoen geweest, waarin onder meer de voorjaarscompetitie werd verplaatst naar het najaar, en uiteindelijk halverwege weer moest worden afgebroken. 

Het is nog niet bekend hoe de wereld er in het voorjaar van 2021 uitziet en wat er qua wedstrijdtennis allemaal mogelijk is, maar de inschrijving voor de voorjaarscompetitie 2021 is in ieder geval wel alvast geopend. Dan is de KNLTB in ieder geval voorbereid als er wel gespeeld mag worden in wedstrijdverband.

 

KNLTB competitie 2021

Helaas is inmiddels duidelijk dat de voorjaarscompetitie 2021 geen doorgang kan vinden. Gelukkig hebben we wel perspectief: de voorjaarscompetitie wordt - net als vorig jaar - verplaatst naar het najaar onder de noemer: KNLTB competitie. Deze zal weer op reguliere wijze worden gepland (dus niet langer op vrijdagavond om de week en op tijd spelen).

De teams die zich in het voorjaar hadden ingeschreven zijn inmiddels gevraagd om zich te her-inschrijven of terug te trekken. Via deze weg willen wij ook andere teams (die niet stonden ingeschreven voor de voorjaarscompetitie) vragen of zij zich willen aanmelden voor de competitie 2021.

Schrijf het team uiterlijk op 11 juni in via wtc@tvtwoud.nl

Vermeldt daarbij de volgende gegevens:

  • Namen & bondsnummers spelers
  • Gewenste competitiesoort & dag
  • Naam aanvoerder

De speeldata & competitiesoorten voor deze competitie zijn via deze links te vinden:

Speeldata KNLTB competitie 2021

Aanbod KNLTB competitie 2021 Noord-Holland

Corona: we mogen weer dubbelen

Vanaf dinsdag 16 maart mogen we weer dubbelen. Houdt wel minimaal 1,5 meter afstand van elkaar en zorg dat je 's avonds op tijd thuis bent.

Ga voor meer informatie naar de KNLTB site.