Corona update & inschrijven Voorjaarscompetitie 2021

Het zal niemand ontgaan zijn dat er weer nieuwe Corona maatregelen in werking zijn getreden. Voor tennis gelden tot 19 januari de volgende aanvullende maatregelen:

  • Er kan door senioren (18+) alleen nog worden getennist in duo's, er mag dus alleen nog enkel worden gespeeld
  • Er kan daarom door senioren (18+) maar met 2 personen per baan worden getraind (dit is exclusief trainer)
  • Jeugd t/m 17 jaar mag nog wel dubbelen en daarvoor geldt voor trainingen geen maximale groepsgrootte

 

Inschrijving Voorjaarscompetitie 2021 

Het tennisseizoen 2020 is bijna ten einde. Het is in alle opzichten een bijzonder seizoen geweest, waarin onder meer de voorjaarscompetitie werd verplaatst naar het najaar, en uiteindelijk halverwege weer moest worden afgebroken. 

Het is nog niet bekend hoe de wereld er in het voorjaar van 2021 uitziet en wat er qua wedstrijdtennis allemaal mogelijk is, maar de inschrijving voor de voorjaarscompetitie 2021 is in ieder geval wel alvast geopend. Dan is de KNLTB in ieder geval voorbereid als er wel gespeeld mag worden in wedstrijdverband.

 

Oude ledenpas blijft geldig

In 2019 is de jaarlijkse KNLTB ledenpas vervangen door een ledenpas die meerdere jaren geldig is. Deze ledenpas blijft ook in 2021 gewoon geldig. Dit betekent dat je jouw huidige ledenpas kan blijven gebruiken en dat je geen nieuwe pas ontvangt in het voorjaar. Het is ook niet nodig om een nieuwe pas aan te vragen.

Corona Update: dubbelen en trainen met 4 per baan mag weer

Het kabinet heeft bevestigd dat de extra maatregelen van de afgelopen 2 weken vervallen vanaf donderdag 19 november. Dat betekent dat de maatregelen zoals bekend gemaakt op 13 oktober weer gaan gelden, sportkantines blijven gesloten, amateursportwedstrijden zijn verboden en de maximale groepsgrootte is 4 personen. Dubbelen en trainen met maximaal 4 spelers per baan is weer toegestaan.

De maatregelen in de strijd tegen het coronavirus hebben effect, het aantal besmettingen en ziekenhuisopnames daalt. Maar de cijfers zijn nog niet op een niveau om de maatregelen verder te versoepelen. De 'gedeeltelijke lockdown' en de maatregelen van 13 oktober blijven daarom van kracht tot half december. Begin december maakt het kabinet opnieuw de balans op en bepaalt dan het vervolg van de maatregelen.

Zie ook de informatie op de KNLTB site.

Weer nieuwe Corona maatregelen

Helaas worden we steeds getroffen door de impact van het corona virus. De regering heeft gisteren diverse landelijke maatregelen getroffen. Ook de tennissport wordt hierbij niet ontzien. Als bestuur volgen wij deze richtlijnen met de aanvullingen hierop van de Knltb. Met ingang van vandaag  worden de georganiseerde activiteiten gestopt. Op korte termijn betekent dit dat de competitie wordt beëindigd en de koffietennis en winteravond tot nader order worden uitgesteld. Vrij tennissen is in zowel de enkel als de dubbel wel mogelijk.
 
Wel zijn hieraan voor volwassenen nadere voorwaarden verbonden:
1. houd altijd 1,5 meter afstand, zowel naast als op de baan en vermijd dus fysiek contact;
2. reserveer de baan vooraf via de Knltb ClubApp. Voor degenen die de app nog niet hebben geïnstalleerd, op onze website www.tvtwoud.nl onder nieuws (meer artikelen) is een handleiding te vinden. Kom je hier niet uit, stuur even een mail naar penningmeester@tvtwoud.nl;
3. verlaat na afloop van je wedstrijd meteen het complex;
4. de maximale groepsgrootte voor volwassenen is 4 personen (exclusief trainer);
5. ga niet samen op een bankje zitten en wissel tussen de games door met de klok mee;
6. kantine en kleedkamers blijven gesloten.
 
 
Als bestuur doen wij er alles aan om de vereniging open te houden, zodat we allemaal kunnen blijven tennissen. We rekenen dan ook op jullie medewerking.
 

Winter challenge

Buiten sporten, dat kan bij Tennisvereniging 't WOUD.

Download onze flyer met meer informatie over onze Winter Challence.

Wil je gewoon lid worden? Hier vind je meer informatie.

Corona maatregelen verzwaard

Helaas worden we door het covid-19 virus en de landelijke ontwikkelingen weer een stap teruggeworpen in de mogelijkheden om te tennissen. Vanaf 5 november tot en met 18 november is het alleen toegestaan om te enkelen op onze tennisvereniging. Voor nadere informatie verwijzen wij jullie naar de berichtgeving op de KNLTB site.

Hopelijk mogen we na deze periode weer volop genieten van tennissen.