Winteravondcompetitie 2020-2021

Zomeravond

Winteravondcompetitie 2020-2021

Nu de scholen weer zijn begonnen is het tijd voor de winteravondcompetitie.

Klik op Deze link voor de laatste, meest up to date wedstrijd indeling. Mochten de wedstrijden i.v.m. de weersomstandigheden niet doorgaan, zullen we dit uiterlijk om 18:45 op de speeldag zelf via een bericht op Facebook (Like onze verenigingspagina!), Twitter én de website bekend maken.

Geef je snel op via deze link

We hebben ervoor gekozen om ook deze winteravond weer te gaan spelen op dinsdag- en donderdagavond. De eerste wedstrijd zal gepland worden op 6 oktober. Het zou top zijn als we weer zoveel mogelijk leden mogen verwelkomen, zodat we er een gezellige en gevarieerde winteravondcompetitie van kunnen maken. Schrijf je zo snel mogelijk in zodat je er zeker van bent dat je meteen de eerste speelronde weer ingedeeld zal worden.

TIP: geef géén of zo min mogelijk verhinderingen op; hoe minder verhinderingen, hoe groter de kans dat je niet altijd tegen of met dezelfde leden speelt! Past een planning je onverhoopt toch een keer niet, dan regel je gewoon een invaller! En dat mag ook een lid zijn die niet aan deze winteravondcompetitie meedoet.

Voor vragen mag je ons altijd even mailen Sander Knol.